Povesti de succes
Povesti de succes

Povesti de succes

De-a lungul celor 15 ani de prezenta neintrerupta pe piata din Romania, am contribuit la succesul clientilor nostri. Pentru a afla mai multe, va invitam sa petreceti cateva momente citind articolele din presa de specialitate care certifica acest lucru.

“Am inceput parteneriatul cu AchiveGlobal in 2011, cand am considerat ca este printre cele mai bune optiuni pentru un program de dezvoltare manageriala pentru managementul superior. Programul ales a fost Profilul liderului in secolul 21, care ne-a adus, pe langa setul de abilitati practice de care aveam nevoie, si ultimele cercetari si tendinte in domeniul leadership-ului. Intre timp am mai colaborat pe teme de management de proiect si customer service. Ceea ce ne mentine in parteneriatul cu AchieveGlobal, pe langa calitatea programelor de training, este grija deosebita pe care o demonstreaza in relatia cu noi. Sunt printre cele mai flexibile si prietenoase companii cu care am colaborat pana acum, ceea ce ne face sa ii consideram cu adevarat parteneri in procesul de invatare.”

Robert Blaga

Trainer Senior 

Michelin HTSSROBA

 

“Leadership, inovatie, learning & coaching. Pasiune, talent si expertiza. 6 piese intr-un puzzle. Jocul meu de puzzle. Scopul este sa alcatuiesc imaginea de ansamblu si sa inteleg cat mai mult acest domeniu complex si extrem de dinamic denumit generic business. Sunt multe piese lipsa, singura nu pot reusi, asa ca apelez la experti.

De aproximativ 2 ani particip cu regularitate la seminariile organizate de Achieve Global la Camera de Comert Americana. Seminariile sunt pregatite minutios si sustinute de Stefania Antone. Pasiunea cu care vorbeste despre fiecare tema, talentul dar si expertiza Stefaniei – toate acestea transforma seminariile in adevarate sesiuni de brainstorming, de invatare intensa si continua. Aici fiecare subiect prinde viata si culoare, indiferent ca vorbim despre leadership, inovatie, marketing, vanzari, strategii, learnig&development.

Ce culoare are inovatia sau leadership-ul? Care este legatura intre aceste subiecte si cum se influenteaza reciproc? Va invit cu multa caldura la seminariile AchieveGlobal sustinute de Stefania pentru a descoperi mai multe. In acest mod aveti posibilitatea de a intregi puzzle-ul pe care poate si voi il construiti.”

Ana Maria Coadalata

Operations Business Strategy Analyst 

Xerox Romania

 

“Achieve ne-a invatat sa iesim din paradigma cotidiana, sa pretuim ceea ce suntem, ceea ce facem si sa indraznim mai mult! Cursul de Public Speaking a fost unul dintre cursurile cu cel mai bun feed-back de pana acum.” 

 Luminita Popa, Manager Public

Coordonator Resurse Umane 

Consiliul Concurentei

 

„Am lucrat cu Achieve in mai multe proiecte si unul dintre cele mai dragi este cel la care am participat chiar eu: un open seminar de Presentation Skills, sustinut de Luminita Talnaru.

Fiind eu insami trainer, ma asteptam ca seminarul sa fie in linie cu ceea ce stiam deja, insa Luminita a reusit puna un subiect familiar intr-o lumina noua, facilitand punerea cunostintelor in practica. Continutul seminarului a fost bine structurat si documentat, dar si complet si bine dozat in cele 2 zile de training. Achieve a fost pentru mine o experienta pe care cu siguranta o recomand si altora!”

  Gina Radu

Training Coordinator for Incentive Compensation

Oracle Romania